Loading...Loading...
DIN ALUMINIUM- OG METAL LEVERANDØR
BREDT STANDARD SORTIMENT
KUNDETILPASSEDE LØSNINGER

Webshoppen er åben!

Webshoppen giver ikke bare adgang til vores lager i Horsens, men også til lageret hos Niemet i Bremen. Besøg vores webshop og få fuldt overblik over det enorme sortiment på mere end 4.000 varenumre.

On your side

 

Vi forstår vores kunders virkelighed. Vi ved at tid er penge og præcision er profit. Derfor er vores operationer målrettet til at bringe varerne frem til dig med stor præcision og effektivitet.

 

Med andre ord, Metalservice Nordic er på kundens side.

Ansvarlighed & Bæredygtighed

I Metalservice Nordic har vi en ambition om at gå forrest, når det gælder den bæredygtige omstilling. Som leverandør af metaller spiller vores produkter en central rolle i den grønne omstilling. Vi er derfor særligt forpligtede til at hjælpe vores kunder med at dokumentere deres produktions bæredygtighed, så de styrker deres konkurrencekraft i markedet.

60.000 m² stort lager

 

Vi har varelager i både Horsens og Bremen og lagerfører over 12.000 ton fordelt på over 6.000 varenumre. Det betyder at vi kan understøtte vores kunder med et stort og bredt sortiment.

Fleksible logistikløsninger

Vi leverer fra dag til dag i hele Danmark og finder den bedste lager- og logistikløsning for dig. Det betyder at du som kunde får gavn af Niemets og Damstahls markedsledende leveringsstyrke.

 

Nordeuropas største servicecenter

Vi råder over Nordeuropas største servicecenter med alt fra foliepålægning til kundetilpassede emner. Det gør det nemt at få leveret efter dine skræddersyede specifikationer.

Bæredygtighed

 

Bæredygtighed er en naturlig og integreret del af vores virksomhed. Det skyldes bl.a. at vores branche er essentiel for den grønne omstilling. Uden os, ingen vindmøller, elbiler, solpaneler og klimapositive bygninger. Derfor kan vi heller ikke bare levere det metal andre bøjer og skærer.

 

Vi har en opgave i at yde vores bidrag ved kontinuerligt at klimaoptimere vores produktion, handel, logistik og metode.

 

 

 

Vi holder, hvad vi lover

 

Vi ved at tid er penge og præcision er profit, derfor er vores operationer designet til at bringe varerne frem til dig med effektivitet og præcision.

 

Vi holder, hvad vi lover og arbejder for at give dig bedre tid og bedre udnyttelse af både mandskab og maskiner.

 

 

Nordeuropas største lager

 

Vi lagerfører et bredt og dybt sortiment og har eget servicecenter i Horsens. Derudover er vi en del af Niemet i Bremen, hvor vi har Nordeuropas største metallager og mest avancerede bearbejdningsfacilitet til rådighed blot tre timers køreafstand fra Danmark.