Loading...Loading...

MASKINPARK

VI LEVERER OPTIMALE FORBEREDELSER TIL DIN VIDERE BEARBEJDNING

Intet er umuligt

“Intet er umuligt,” er servicecentrets uofficielle motto. Det skulle det også gerne være, når vi har mere end 12.000 tons kvalitetsmateriale på lager, og stærke samarbejdspartnere i ryggen. Når vi ikke kan levere fra lokalt lager, bestiller og fremstiller vi det individuelt uanset ordrens størrelse. 

Servicecenteret tilbyder individuelle forsavede emner, håndskårne emner ud fra dine tegninger, specialdesign - og i alle de legeringer du har brug for. 

Vi tilbyder individuelle savede emner, håndskårne rondeller i “tykke” plader og i mange typer legeringer efter ønske. Er der brug for en lagerløsning til dit savede produkt, kan det også arrangeres. Alle savede materialer kan bestilles direkte fra værk og leveres successivt.

Vi garanterer dig de bedste halvfabrikata samt hurtig adgang til bearbejdning af emnerne direkte fra varemodtagelsen. Det modvirker flaskehalse i din produktion.

Servicecenteret er til rådighed for dig, så ring hvis du savner noget, har spørgsmål eller vil vide mere.

MODERNE MASKINER MED HØJ PRÆCISION TIL VALSEDE OG EKSTRUDEREDE PRODUKTER 

6 coilanlæg

Til spaltning af coil til fix bredder

1 kant afgrater coillinje

Til maskinel afgratning af kanter

2 cut-to-length pladelinjer

Til levering af plader på fix længde op til 4,0 mm tykkelse og bredde 1600 mm og længde op til 6000 mm

9 pladesave og 6 båndsave

Til præcisionssavning af alle slags plader, fra 5-200 mm tykkelse

11 stangsave

Til afkortning af stænger/profiler samt rør i store og små mængder

2 folieringsanlæg

Til pålægning af beskyttelsesfolie på plader

Skræddersyede værktøjer og innovative savklinger er specielt designet til at imødekomme kundernes behov, og garanterer en førsteklasses forarbejdnig af aluminium, kobber, messing og bronze.

Vores medarbejdere er erfarne, motiverede og kompetente, og de sikrer, at hver ordre udføres perfekt og at tolerancer og leveringstider overholdes.