Loading...Loading...

20. november 2023

Webshoppen er åben! Nu kan du finde hele vores sortiment online

Hos Metalservice gør vi alt for at være den bedste og mest agile samarbejdspartner for vores kunder. Derfor får vi endelig sat strøm til forretningen og åbner nu vores webshop. Vi er ejet af Damstahl A/S og den tyske grossist Niemet, og det giver dig mange fordele som kunde. På vores webshop har du direkte adgang til et af Nordens største lagre med 6.000 tons aluminium og øvrige metaller på lager.

Hvad betyder det for dig?

  • Bredt udvalg: Webshoppen giver ikke bare adgang til vores lager i Horsens, men også til lageret hos Niemet i Bremen. Besøg vores webshop og få fuldt overblik over det enorme sortiment på mere end 4.000 varenumre.

  • Fleksibilitet: Vores webshop er et ekstra tilbud til dig. Ingen bliver tvunget til at handle online, og din kontaktperson vil stadig glædeligt modtage dine ordrer telefonisk og betjene dig personligt. Vi forbliver lige så agile som altid og er klar til at imødekomme dine særlige krav og specialønsker.

  • Brugervenlighed: Vi bruger Damstahls prisvindende webshopløsning, der er enkel og nem at bruge, selv for dem der ikke er vant til at handle på internettet. Med kun tre klik kan du kan finde det produkt, du har brug for.

  • Høj service og kvalitet: Når du køber aluminium og metaller gennem vores webshop, kan du forvente den samme fremragende service og kvalitet, som du er vant til hos os. Ud over almindelig handel tilbyder webshoppen yderligere services såsom opbevaring af dine fakturaer og mulighed for at genaktivere og kopiere gamle ordrer.

  • Altid åbent: Læg dine ordrer, når det passer dig, selv uden for vores normale åbningstider. Vi leverer dine varer fra dag til dag, hvis du afgiver din bestilling inden kl. 15 på hverdage (kl. 14 om fredagen). Vores priser følger automatisk markedsprisen og er altid opdaterede. 

Hvad er i vente?  

Hold øje med webshoppen i 2024, hvor du kan forvente at finde en CO2-beregner, der hjælper dig med at træffe mere bæredygtige valg. Samt en digital certifikathåndtering, der giver dig fuld gennemsigtighed i produktets oprindelse. Vi fortsætter med at udvikle vores sortiment og webshop for at imødekomme dine behov og gøre din købsoplevelse endnu bedre.