Byggeri

Byggeri

Metaller til facade og byggeri

VORES LØSNINGER TILBYDER ET SOLIDT FUNDAMENT TIL BYGGE- OG FACADEINDUSTRIEN

Individuelle services

Verdens befolkningen fortsætter med at vokse. Trangen til at komme ind i storby områder er lige så ubrudt. Byggebranchen forsøger at følge med i denne byforandring og klare balancen mellem størrelse og kvalitet.

Derudover vokser efterspørgslen efter moderne arkitektur, og funktionalitet er lige så vigtig som en fremragende æstetik. Til dette kræves højkvalitets innovative byggematerialer, som kan modstå alle krav.

Metalservice har altid et stort sortiment af metaller på lager. Vi rådgiver og leverer alt indenfor Aluminium, kobber og messing til byggebranchen.

Særligt populære er aluminiumsprofiler og plader i standardformat, overdimensionerede og speciel formater fra vort coil center i anodiseret kvalitet og pulverlakeret. Desuden tilbyder vi også standardprofiler samt tilpassede specialprofiler.

Den samlede løsning giver prisbelønnede facader såsom auditoriet Campus Center ved University of Kassel, æstetisk funktionelle bygninger, moderne skoler, kontorbygninger og parkeringshuse, men også til døre vinduer og vægbeklædninger bruges metaller.

Aluminium til byggeri

Vi er leveringsdygtige af mange typer aluminiumplader der bruges indenfor byggeriet, se vort sortiment af lakerede og naturanodiserede aluminiumplader som bruges til inddækninger og facadekassetter. Vi leverer også aluminiumplader som er beregnet for anodisering som vi kan leverer med og uden beskyttelsesfolie og på fix-mål fra vort coil center.

LAKEREDE PLADER          Naturanodiserede plader         ALFHA1 rå plader

 

Kobber og Messing til byggeri

Kobber og messing har været brugt i mange år indenfor byggeriet bl.a. til tagbeklædning, tagrender, samt facadebeklædning. Vi kan leverer plader og coil i forskellige kvaliteter og formater.

 

 

HURTIGE OG FLEXIBLE LEVERINGER AF PLADER OG PROFILER TIL FACADER

 

KONTAKT OS ENDELIG FOR YDERLIGERE DIALOG OMKRING DINE LEVERINGER AF METALLER.

Top