Just in time

Just in time

Vi håndterer dine indkøbsprocesser

Vore skræddersyede løsninger hele vejen til din levering

Just in time

Sammen med en professionel support fra vor salgsafdeling, står en central kontaktperson til din rådighed for alle servicerelevante emner, såsom planlægning, produktionsplanlægning, kvalitet, leveringstid og fakturering.

Fordelene ved vores just in time service:

• centralt koordineret, daglig levering til flere fabrikker, processorer eller leverandører

• et lagerstyringssystem, som reducerer din arbejdskapital og kapitalforpligtelse, overtager håndteringen af kortfristede leveringer af ordrer, hvis det er nødvendigt, og giver forbedringer af din produktions- og leveringsproces

• Automatisk overholdelse af individuelle specifikationer, leverings- og emballeringsbestemmelser.

 

 

 FOR THOSE WHO WISH TO WORK EFFICIENTLY AND EFFECTIVELY, MODERN PROCESS OPTIMIZATION IS INDISPENSABLE.

Metalservice

HJÆLP OS TIL AT BLIVE ENDNU BEDRE :

Dialog hjælper

Vi ønsker at optimere vores ydelser til din fordel. For at sikre succes baserer vi os på en resultatorienteret kommunikation med vores kunder. Dette er i det væsentlige baseret på den regelmæssige udveksling og ansvarlig håndtering af information og viden.

Vi bruger dine oplysninger om dit specifikke marked, indkøbs- og produktionsdata på en målrettet måde for at optimere vores sortiment, vores behandling og vores ydelser. Det siger sig selv, at vi behandler dine data fortroligt.

I samarbejde med vores partnere udvikler vi optimale processer til en fremadrettet værdiskabende kæde, der giver dig mulighed for at placere din virksomhed stærkt og effektivt på markedet.

 

KONTAKT OS ENDELIG FOR YDERLIGERE DIALOG OMKRING DINE LEVERINGER AF METALLER.

Top