Loading...Loading...

30. august 2023

En del af en stor og stærk familie

Med danske Damstahl og tyske Niemet i ryggen, er vi i stand til at balancere lokale og globale fordele for at tilbyde en overlegen service til vores kunder. Fra et bredt udvalg af produkter og omfattende lagerbeholdninger til digitale tjenester, der gør det nemmere og mere profitabelt at være kunde.

Damstahl og Niemet i ejerkredsen

Vi har to store metalgrossister i ejerkredsen i form af danske Damstahl og tyske NieMet. Det gør os i stand til at tilbyde dig et bredere udvalg, en stærkere service, flere forarbejdningsmuligheder, et omfattende lager og en lang række digitale services, der både gør det lettere og mere profitabelt at være kunde.

Samtidig gør det os i stand til at balancere fordelene ved at være en ’lokal’ grossist med en stor organisation i ryggen, det betyder blandt andet en hurtig reaktionsevne og konkrete produkter, der er tilpasset kundens specifikke behov.

Forstår og reagerer på markedets krav

Med kolleger i både Danmark og Tyskland er Metalservice Nordic unikt positioneret i forhold til at udnytte den kombinerede ekspertise og viden fra vores organisationer. Ved at samle vores indsats kan vi forstå og reagere på markedets krav. Det er vores forpligtelse at sikre, at vores kunder modtager de rigtige produkter på det rigtige tidspunkt, understøttet af vores brede viden og helhedsorienterede løsninger.

Vi er samtidig bevidste om, at vi som virksomhed bliver på vores banehalvdel og dermed ved, hvornår vores forretning slutter og kundens begynder.