Loading...Loading...

31. oktober 2023

Fra tanke til virkelighed – du får, hvad du har brug for

Vi lægger vores hjerte og dedikation i at levere skræddersyede løsninger. Vores fokus er på at være en agil og værdifuld samarbejdspartner, og derfor er kunderne centrum for alt, hvad vi gør. Vores forretning begynder og slutter med vores kunder, ganske enkelt. 

Uanset om du er i byggemarkedet på jagt efter din næste græsslåmaskine, eller du har brug for en levering specialfremstillede aluminiumsplader med særlig overfladebehandling, er det vigtigt for dig at kende menneskene bag. Du vil gerne have den tryghed og tillid, der kommer fra at vide, at du er i gode hænder. 

Derfor gør vi en dyd ud af at være tæt på dig. I de sidste fire år har Account Manager Torben Larsen besøgt vores kunder i Nord- og Midtjylland, men også i resten af landet. Hvis du er ny kunde, er det også Torben, du møder i røret. Han er kendt for at være hands-on og altid opdateret på, hvad der sker både i markedet og hos dig. 

"Det er min vigtigste opgave at sætte mig ind i, hvad kunden lægger vægt på og har brug for. Den behovsanalyse danner så grundlaget for vores videre arbejde. I samarbejdet med kunden gør vi alt for at fortælle, hvordan vi sammen opnår det bedste resultat."  

Tættere på dine behov 

Hos Metalservice Nordic prioriterer vi at opbygge stærke og langvarige relationer med vores kunder. Vi tror på, at ved tæt samarbejde og en dyb indsigt i dine behov, kan vi levere de bedste løsninger. Vi tilbyder ikke blot standardløsninger, men er i stand til at skabe unikke løsninger med perfekt fit til dine specifikke udfordringer. 

"Du skal samarbejde med os for vores fleksibilitet og evne til at imødekomme dine ønsker på mange niveauer. Efter at være kommet i Damstahl-regi, kan vi nu tilbyde de samme fordele som de store spillere på markedet, både når det kommer til pålidelig levering og et bredt produktsortiment. Forskellen er, at vi er mere agile."

Sammenlignet med konkurrenterne er vi en mindre organisation, hvor den personlige relation er i fokus. Vi handler hurtigt, og du kan forvente hurtigt svar fra os. Vi er ikke bange for at tænke kreativt og udforske nye muligheder, så vi kan opfylde dine krav og forventninger. Vores fleksible tilgang betyder, at vi altid leverer den højeste kvalitet. Hurtigt. Metalservice Nordic er mere end bare en leverandør, vi er din samarbejdspartner.